Disponibilitate: În Stoc
Fără TVA: 4,59 Lei
PROPRIETATI OENOLOGICE:
- Suşă viguroasă, cu fază de latenţă scurtă
- Toleranta pana la 17% vol.
- Caracter Killer: neutru.
- Exigenţă nutriţională: o bună activitate fermentativă în medii lipsite de nutrienţi. Cu toate acestea în aceste condiţii se recomandă corecţia azotului din must pentru a minimaliza riscul unei creşteri a acidităţii volatile.
- Temperatura de lucru: 10-25 ºC.
- Randament alcoolic ridicat.
- Bună producţie de glicerol.
Aplicație:
- Toate tipurile de vin: alb, rose, rosu, vinuri spumante si opriri de fermentatie.
- Este adaptată la fermentarea musturilor puternic limpezite şi sărace în substanţe azotate şi factori de creştere.
- Se foloseşte cu succes în cazul opririi procesului de fermentatie cu un grad alcoolic ridicat şi cu un conţinut scăzut de zaharuri.
- Rezultate remarcabile la cea de a doua fermentatie (vinuri spumante). Fază de latenţă de scurtă durată şi favorizeaza un bun perlaj si o buna capacítate de spumare conferind trăsături fine şi elegante.
DOZARE:
Vinificaţie - 20-30 g/Hl.
Spumante - 30-40 g/Hl
Opriri de fermentatie - 30-50g/Hl.