Cod produs: 773
Disponibilitate: Stoc epuizat
16,00 Lei
Fără TVA: 14,68 Lei

Thiovit Jet 80WG este fungicid de contact cu actiune multipla in combaterea fainarii si cu efect secundar impotrivaacarienilor. Produsul prezinta o formulare avansata, microgranule dispersabile in apa, ce asigura o buna omogenizare a solutiei, pregatirea rapida a acesteia intr-un timp mai scurt, nu infunda duzele si produce mai putin praf. Formularea Thiovit Jet 80WG va permite sa obtineti intreaga eficacitate, persistenta si siguranta in utilizare pe care vi le poate oferi sulful.
Produsul reprezinta un instrument important in strategia de prevenire a formelor rezistente. 

Mod de actiune: 
Fungicidul Thiovit Jet 80WG
 actioneaza asupra fainarii prin doua moduri:
- prezinta actiune de contact, ce se bazeaza pe contactul fizic dintre  particulele de sulf si ciuperca, intrerupand formarea noilor celule
- actiune prin vapori, efectul bazandu-se pe proprietatea sulfului de a trece din stare solida in stare gazoasa.
Acest fungicid are efect secundar impotriva acarienilor si fertilizant in acelasi timp. 
Microgranulele de Thiovit Jet 80WG, in contact cu apa, elibereaza microparticule de sulf de marime optima, intre 4 si 8 microni. Daca sunt prea mari, particulele de sulf nu sunt eficace, acopera insuficient suprafata frunzelor si pot fi spalate cu usurinta de ploi iar daca sunt prea mici, ele patrund prin stomate si provoaca arsuri nedorite. 
Microparticulele din Thiovit Jet 80WG au fost special selectionate la dimensiunea optima pentru a creste eficacitatea, selectivitatea si persistenta. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!