Cod produs: 568
Disponibilitate: Stoc epuizat
80,00 Lei
Fără TVA: 67,23 Lei

Ortiva 250SC este un fungicid preventiv, polivalent, cu spectru larg de combatere a bolilor la legume. Produsul prezinta miscare sistemica locala in planta (penetranta sau translaminara), distribuindu-se uniform in frunzele tratate. La suprafata frunzelor se formeaza un rezervor de substanta activa care isi reia activitatea in conditii de umiditate.
Produsul actioneaza in ciclul de dezvoltare a agentilor patogeni, in principal asupra germinarii si mobilitatii sporilor.
Fungicidul Ortiva 250SC
 se recomanda a se utiliza preventiv in a doua parte a perioadei de vegetatie, in perioada formarii fructelor. 
Ortiva 250SC
 are un efect vitalizant asupra plantelor, frunzele avand o capacitate de asimilare mai buna. De asemenea, are influenta pozitiva asupra perioadei de pastrare a legumelor, daca este aplicat cu 3 zile inainte de recoltare.

Recomandari de aplicare:

Se recomanda aplicarea preventiva. Daca bolile s-au instalat deja, nu se recomanda utilizarea produsului (activitate curativa redusa). Se va evita aplicarea produsului atunci cand temperatura aerului si/sau umiditatea relativa sunt foarte ridicate (se va acorda atentie în mod deosebit in spatiile protejate).

Pe parcursul unui sezon, numarul de tratamente cu Ortiva 250 SC nu va depasi 30% din numarul total de tratamente, dar nu mai mult de 3 tratamente pe sezon. De asemenea, se recomanda a nu se efectua tratamente consecutive cu Ortiva250 SC, ci in alternanta cu alte produse din grupe chimice diferite (de ex. Ridomil Gold MZ 68 WG, Pergado MZ, Bravo 500 SC).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!