Cod produs: BLACK FRIDAY
Disponibilitate: Stoc epuizat
300,00 Lei
Fără TVA: 275,23 Lei

Ortiva Top este un fungicid cu activitate de contact, sistemica si translaminara, actionand asupra unui spectru larg de boli, preventiv si curativ. Acesta imbina avantajele utilizarii a doua produse consacrate din portofoliul Syngenta (Ortiva si Score), ladoza intreaga, venind in plus cu o eficacitate sporita si usurinta in utilizare datorate formularii. 
Mod de actiune:

Ambele componente active ale fungicidului Ortiva Top actioneaza in cele mai importate momente din ciclul biologic al patogenilor, germinarea si patrunderea in frunza a sporilor.
In cazul in care plantele sunt deja infectate, aplicarea Ortiva Top opreste raspandirea infectiei in planta, dar si inmultirea ciupercii prin impiedicarea formarii de spori noi.

Recomandari de utilizare:

1. Fungicidul Ortiva Top se recomanda a fi aplicat preventiv, in a doua parte a perioadei de vegetatie, dupa legarea fructelor.
2.
 Intervalul intre tratamente variaza intre 7 si 14 zile, in functie de cultura si presiunea de infectie.
3.
 Numarul maxim de tratamente cu Ortiva Top intr-un sezon este de 2-3. Produsul se va utiliza in alternanta cu produse din alte grupe chimice.
4.
 Cantitatea de solutie folosita este in functie de cultura si de stadiul vegetatiei. Se va folosi un volum de solutie suficient de mare pentru a asigura o buna acoperire a foliajului cu solutia de stropit, dar se va evita siroirea. Volumul de apa utilizat la hectar este in functie de stadiul de vegetatie al culturii tratate
5.
  La aplicarea in spatii protejate, se va evita efectuarea tratamentului in conditii de temperatura si umiditate relativa extreme (foarte ridicate). 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!