Producător: Nufarm
Cod produs: 206
Disponibilitate: Stoc epuizat
130,00 Lei
Fără TVA: 109,24 Lei

Caracteristici:

   Este un fungicid sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare verzuie ce contin 190 g/l cupru metalic din sulfat de cupru tribazic.

   CUPROXAT FLOWABLE actioneaza prin contact. Adera bine pe suprafata frunzelor si nu necesita adaugare de aditivi (particulele de cupru sunt incarcate electrostatic). Previne si stopeaza mana si arsurile bacteriene la vita de vie, pomi fructiferi, catrofi, legume.

Modul de utilizare:

   In legumicultura se aplica preventiv sau la aparitia primelor simptome de mana sau arsuri bacteriene. Aplicat la rasaduri are efect si de dezinfectie a solului.

   La cartof – se aplica in special la primele sau ultimele tratamente, pentru combaterea manei.

   La vita de vie – aplicarea se va face la primele si ultimele tratamente. La inceputul vegetatiei se obtine si o rezistenta marita la ingheturile timpurii iar la sfarsit la o maturare mai buna a coardelor.

   La pomii fructiferi – se aplica primavara devreme la iesirea din repausul vegetativ pentru combaterea formelor hibernante ale agentilor patogeni; in timpul vegetatiei se aplica in special pentru focul bacterian si rapan; toamna, la caderea frunzelor, pentru diminuarea formelor rezistente si mentinerea igienei culturale. Doza de aplicare este cuprinsa intre 3-4 l/ha.

Cantitatea de soluţie recomandată este de 800-1000 l/ha la legume și de 1000 l/ha în cazul viilor pe rod, administrată ca tratament postfloral – dozele se folosesc diferenţiat în funcţie de presiunea de infecţie.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!