Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit , se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului.
La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.
Nu se admit la retur:
-Produse care au fost desfacute
-Produse achizitionate de la alte magazine
-Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
Expediati coletul la adresa: Str. Satu Mare, Nr.13, Oras:Livada, Jud. Satu Mare, Romania, Telefon: 0740-096-041, prin orice serviciu de curierat rapid.
Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/ contactata de un membru al nostru care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra.
Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor.Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcinaclientului.