Politica de confidentialitate a datelor personale

 

Societatea comercială Agronor S.R.L., având sediul în Livada, județul Satu Mare, str. Satu Mare nr.13, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.J30/612/2003, avand cod fiscal RO15623694 este operator de date cu caracter personal.

Folosirea acestui site implică acceptul clientului pentru folosirea datelor personale introduse în formularul de înregistrare client, precum și datele care sunt colectate în cadrul tranzacțiilor comerciale cu societatea comercială. Colectarea acstor date au următoarele scopuri: furnizarea de informații referitoare la campanii de marketing, oferte speciale și/sau alte forme de publicitate, prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media, precum și contactarea în vederea desfășurării de sondaje de opinie a clienților.

Consimțământul dat prin prezenta declaratie, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai jos sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către societatea Agronor S.R.L. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi transmisa prin e-mail sau direct  din contul utilizatorului. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizarii datelor înainte de retragerea consimțământului. Dacă consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile menționate mai sus.


Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Datele personale colectate prin intermediul formularului de înregistrare a clienților și în cursul viitoarelor tranzacții comerciale vor fi procesate în scopul încheierii și executării contractului cu acesti clienți.

Toate datele dvs. personale colectate prin formularul de înregistrare a clienților și pe parcursul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare vor fi procesate de societate în scopul de a vă oferi informații despre campaniile de publicitate și marketing prin poștă electronică.  Este necesar să urmărim interesele noastre legitime pentru a vă informa despre ofertele și serviciile noastre și de a extinde relația cu clienții. În cazul în care ne-ați dat cosnimțământul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a vă furniza informațiile noastre prin e-mail, SMS, telefon sau fax.


Securitatea datelor personale

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau formular de comanda, declarați că acceptați neconditionat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a SC Agronor SRL.


Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal și a Notei de Informare ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:

- dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,

- dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal, - dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,

- dreptul la restricționarea prelucrării,

- dreptul la portabilitatea datelor,

- dreptul la opoziție și

- de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,

- dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.


Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate ori dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către Agronor S.R.L., Livada, județul Satu Mare, str. Satu Mare nr.13 în atenția responsabilului cu protecția datelor sau la adresa de email: agronor3@yahoo.com. 

 

                                                                                                                           Societatea Agronor S.R.L.