Cod produs: KWS
Disponibilitate: Stoc epuizat
415,00 Lei
Fără TVA: 348,74 Lei


Hibrid simplu, recomandat pentru producția de boabe. Are talia înaltă, foliaj cu port semierect, bogat, cu frunze late verzi închis, cu înălțime de inserție medie față de înălțimea plantei, știuleți de tip flex (cu vârf neumplut cu boabe), foarte groși, de formă cilindrico-conică, cu 16 - 18, chiar 20 de rânduri de boabe și 36 - 40 boabe pe rând.
Boabele sunt dentate, cu conținut mare de proteină și amidon, lungi, galbene, au mișuna adâncă.
Pănușile sunt egale cu lungimea știuletelui și se desfac complet la maturitate.
Paniculul bogat care asigură cantități mari de polen și sincronizarea foarte bună a înfloritului, asigură fecundarea tuturor ovulelor chiar dacă înfloritul este mai tardiv.
Echilibrat in maturitate, excelent in performanta

Hibrid pentru boabe, își asigură productivitatea excelentă din numărul mare de boabe și de capacitatea de a asigura MMB – uri mari. Are știulete de tip flex, cu rezervă de ovule în vârf, ceea ce îi permite ca la densități mai mici să valorifice superior inputurile prin generarea unui număr mare de boabe pe rând.
Se pretează și la densități mari de cultivare (mai mult de 80.000 plante/hectar) în condiții de aprovizionare corectă cu apă și minerale.
Deși este un hibrid intensiv, ameliorat pentru nivele foarte înalte de productivitate, suportă bine stresul hidric și termic din zonele noastre de cultură.
Aplecarea știuleților către sol și pericarpul subțire asigură un dry down foarte bun pe o plantă cu stay green excelent. Are o deosebită rezistență la bolile porumbului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!