Producător: Syngenta
Cod produs: 319
Disponibilitate: Stoc epuizat
125,00 Lei
Fără TVA: 105,04 Lei

FUSILADE FORTE este un erbicid sistemic postemergent, foarte activ în combaterea buruienilor graminee anuale şi perene din culturile cu frunza lata, inclusiv Sorghum halepense (costrei) din rizomi, rasarite la momentul aplicarii.

Fusilade Forte utilizeaza tehnologia avansata Isolink, care permite o absorbtie superioara, valorificand la maxim puterea substantei active.

Este absorbit rapid prin aparatul foliar si translocat în întreaga planta, catre varfurile de creştere ale radacinilor si lastarilor. Gramineele îsi înceteaza cresterea în cateva zile de la aplicare, se inrosesc, apoi urmeaza necrozarea si descompunerea varfurilor de crestere. 

Dispune de o selectivitate foarte buna şi poate fi folosit în deplina siguranţa pana în stadii avansate de creştere a culturii.

Fusilade Forte se aplica postemergent in timpul vegetatiei, atunci cand buruienile sunt rasarite si se afla in stadiul de crestere.

Momentul optim de aplicare este de la 2 frunze pana la infratire, pentru gramineele anuale, si peste 4 frunze pana la inaltimea de 25 cm, pentru gramineele perene.

La ceapa se aplica dupa formarea a 2-3 frunze adevarate sau dupa efectuarea testului cu cristal violet, pentru a verifica existenta stratului de pruina/ceara pe suprafata plantelor. Daca inainte de tratament ploua se asteapta 48-72 de ore pana la efectuarea tratamentului, pentru formarea pruinei pe plante.

Daca se iriga sau ploua, tratamentul cu Fusilade Forte se face la 3 - 4 zile dupa aceste evenimente.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!