Cod produs: 225
Disponibilitate: În Stoc
5,00 Lei
Fără TVA: 4,59 Lei

PROPRIETATI OENOLOGICE:

- Suşă viguroasă, cu fază  de latenţă scurtă

- Toleranta pana la 17% vol.

- Caracter Killer: neutru.

- Exigenţă nutriţională: o bună activitate fermentativă în medii lipsite de nutrienţi. Cu toate acestea în aceste condiţii se recomandă corecţia azotului din must pentru a minimaliza riscul unei creşteri a acidităţii volatile.

- Temperatura  de lucru: 10-25 ºC.

- Randament alcoolic ridicat.

- Bună producţie de glicerol.

Aplicație:

- Toate tipurile de vin: alb, rose, rosu, vinuri spumante si opriri de fermentatie.

- Este adaptată la fermentarea musturilor puternic limpezite şi sărace în substanţe azotate şi factori  de creştere.

- Se foloseşte cu succes în cazul opririi procesului de fermentatie cu un grad alcoolic ridicat şi cu un conţinut scăzut de zaharuri.

- Rezultate remarcabile la cea de a doua fermentatie (vinuri spumante). Fază de latenţă de scurtă durată şi favorizeaza un bun perlaj si o buna capacítate de spumare conferind trăsături fine şi elegante.

DOZARE:

Vinificaţie - 20-30 g/Hl.

Spumante - 30-40 g/Hl

Opriri de fermentatie - 30-50g/Hl.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!